Οικογενειακή Μεταγραφή – RafTop

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ομαδική μεταγραφή της οικογένειας Ραφτόπουλου! Μια πολύ σημαντική ομαδική προσθήκη, με την οποία όπως φαίνεται κλείνει ιδανικά το νεανικό φετινό μας ρόστερ. Ας ξεκινήσουμε…με το μεγαλύτερο ΕΛΟ της οικογένειας τον Μανώλη. Από κούνια όπως λέμε, πρέπει να θυμάται τον εαυτό να παίζει σκάκι, εκεί στα σχολικά και νεανικά πρωταθλήματα όπου κέρδισε αρκετά μετάλλια και διακρίσεις. Παρ’ότι είναι δεκαπέντε ετών διαθέτει μεγάλη πείρα -περίπου 10 ετών(!) – και πληθώρα από επιτυχημένα τουρνουά στο ενεργητικό του. Θα αποτελέσει βασικό στέλεχος στις νεανικές σκακιέρες και συγκεκριμένα στην Α16. Ευχόμαστε ο επαναπατρισμός του στα Βολιώτικα εδάφη να συνοδευτεί από επιτυχίες, συλλογικές και ατομικές!

Manolis-Raftopoulos

Από δίπλα και η Κωνσταντίνα Ραφτοπούλου, ένα από τα λίγα κορίτσια της Θεσσαλίας με επίσης αρκετές παρτίδες στο ενεργητικό της και εμπειρίες απ’όλες τις μεγάλες διοργανώσεις ατομικές και συλλογικές. Έχει επίσης διακριθεί πάμπολλες φορές σε μαθητικές διοργανώσεις και σε ατομικές ως κορασίδα. Θα στελεχώσει την πολύτιμη σκακιέρα Κ16. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα στην ομάδα μας!

O καλύτερος για το τέλος, με μια λέξη RafTop ή αλλιώς Στέφανος Ραφτόπουλος. To πάθος του για το σκάκι καθολικά αναγνωρίσιμο, σε συνδυασμό με την πένα του δημιουργήθηκε ένα από τα πιο γνωστά σκακιστικά sites της Ελλάδας, το https://chesswords.blogspot.com/. Εκεί, μπορεί κάποιος να βρει όλες τις προκηρύξεις, είτε είναι από Τουρνουά στην Καλαμάτα είτε στα Ζαγοροχώρια. Ως μέλος της ομάδας μας πια, ελπίζουμε να μας χαρίσει μερικές από τις γλαφυρές περιγραφές του κατά την διάρκεια σκακιστικών αγώνων..! Καλωσόρισες Στέφανε, και ελπίζουμε η ομάδας μας να αποτελέσει για όλους σας…οικογενειακή πρόκληση.

RafTop


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *