Γίνε περήφανος Χορηγός μας

Η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου, έχοντας χτίσει ένα ποικιλόμορφο πλαίσιο επικοινωνίας, αναζητά νέους υποστηρικτές – χορηγούς οι οποίοι θα ενισχύσουν το όραμα μας. Το διάστημα που μας πέρασε δημιουργήσαμε την δική μας ιστοσελίδα, με την επισκεψιμότητα να αγγίζει τις 180 προβολές τις μέρες με έντονο ενδιαφέρον. Παράλληλα, διατηρούμε ζωντανή την ιστοσελίδα μας στο facebook απαριθμώντας σχεδόν τριακόσιους ακόλουθους και έντονη επισκεψιμότητα.

Ακόμη, διοργανώνουμε τακτικά σκακιστικές εκδηλώσεις με σταθερά υψηλή προσέλευση (40-50) άτομα ανά εκδήλωση και έχουμε την τιμή να είμαστε συνδιοργανωτές σε πανθεσσαλικούς αγώνες οι οποίοι χαίρουν ευρείας προβολής.

Πάνω απ’όλα όμως, με την υποστήριξή σας, στηρίζετε την προσπάθεια που κάνουμε, μέσα από διάφορες δράσεις, για τα νέα παιδιά της πόλης μας. Στηρίζετε τις ερχόμενες γενιές οι οποίες θα διαμορφώσουν το μέλλον της κοινωνίας που ζούμε και αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Και όπως είναι γνωστό οι Σκακιστές έχουν καλή μνήμη και δεν ξεχνούν…

Σε χρειαζόμαστε λοιπόν, για να υλοποιήσουμε ακόμη περισσότερα και να κάνουμε την ομάδα μας πρωταγωνίστρια στην Θεσσαλία! Κάνε την σωστή κίνηση… Γίνε περήφανος χορηγός μας, στηρίζοντας τον τοπικό αθλητισμό και πολιτισμό!

 

Χρυσός Χορηγός

Ευχαριστούμε υπέρθερμα την εταιρία Alma sa και τον κ.Σπύρο Κοντούλη για την ευγενική και πολύτιμη χορηγία 10 σκακιστικών ρολογιών προς τον σύλλογό μας.