Ανακοίνωση για την συνέχεια των μαθημάτων και τις εφεξής συνδρομές

Αγαπητοί φίλοι και φίλες της ομάδας, μέσα σε όλη την ξαφνική αναπροσαρμογή των μαθημάτων μας καλούμαστε να βρούμε μια λύση για της ζωτικής σημασίας για εμάς μηνιαίες συνδρομές σας. Αφουγκραζόμενοι τις δύσκολες συνθήκες καταλήξαμε στα παρακάτω:

  • Αυτήν την στιγμή συνεχίζουν όλα τα τμήματά μας κανονικά πλην του τμήματος junior αρχάριοι της κ.Έλσας. Εάν κάποιος εδνιαφέρεται να συνεχίσει διαδικτυακά τα μαθήματα παρακαλείται να επικοινωνήσει με την κ.Έλσα
  • Για τον μήνα Μάρτιο η συνδρομή μειώνεται σε 15 ευρώ λόγο του ότι χάθηκε ένα ή δύο (ανάλογα το τμήμα) μαθήματα, αλλά και  επειδή κάποιοι δυσκολεύτηκαν να συνδεθούν στα πρώτα τηλε-μαθήματά μας. Για όσους είχαν προλάβει να πληρώσουν τον Μάρτιο η έκπτωσή τους μεταφέρεται στον Απρίλιο 
  • Για τους υπόλοιπους μήνες ισχύει η τακτική συνδρομή των 25ευρώ
  • Εάν υπάρχει οικογένεια όπου και οι δύο γονείς έχουν υποστεί αναστολή εργασίας (μείωση 50%) ή έστω ένας απόλυση, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο Λαγάρα Στέλιο ώστε να ενταχθούν σε ειδική εκπτωτική κατηγορία.
  • Όσοι είναι εντεταγμένοι στο πρόγραμμα του Κ.Ε.Π.Ε. “Αριστοτέλειο” συνεχίζουν να καλύπτονται από το Κέντρο.

Η πανδημία μας υπενθυμίζει πως κανένας άνθρωπος δεν είναι μόνος του στον σύγχρονο κόσμο μας, και πως οι πράξεις μας επηρεάζουν σημαντικά τους γύρο μας και την κοινωνία, για το λόγο αυτό θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να συνεισφέρουμε στην εκπαίδευση και καλλιέργεια των παιδιών, ώστε κανένα παιδί να μην βρεθεί χωρίς την δυνατότητα ενασχόλησης με το αγαπημένο του hobby, την αγαπημένη του δραστηριότητα, το Σκάκι. Σε αυτήν την κατεύθυνση ξεκινήσαμε μια καινούρια παραγωγή βιντεο-μαθημάτων, δωρεάν για όλους τους φίλους και φίλες του αθλήματος, περισσότερες πληροφορίες εδώ. Κλείνοντας, όπως για να επιτευχθεί η νίκη στην σκακιέρα όλα τα κομμάτια συνεργάζονται αρμονικά, έτσι και εμείς ως άνθρωποι θα συνεργαστούμε, και μαζί θα τα καταφέρουμε και σε αυτήν την πρόκληση.

Τα στοιχεία του λογαριασμού της Ομάδας όπου παρακαλείσθε να καταθέτετε τις συνδρομές σας, γράφοντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού στην κατάθεση είναι:

Τράπεζα Πειραιώς- Επωνυμία:  Ακαδημία Σκακιστών Βόλου

IBAN: GR91 0171 2580 0062 5814 6947 351


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *